Ön itt jár: > Kezdőlap > Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink:
- Klímaszerelés , telepítés szakszerűen garanciával
- Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás személyesen (Budapest, Pest megye), továbbá készséggel állunk rendelkezésre telefonon Budapest, és Pest megyén kívüli érdeklődőknek is.
- Garanciális klíma szerviz, illetve garancia időszakon túl történő szerelés, hibaelhárítás.
- Klímatisztítás, karbantartás.
- klíma készülékek országos házhoz szállítása

KLÍMASZERELÉS - BUDAPEST - PEST MEGYE

Klímaszerelés ár: Kérje ajánlatunka!
Három méteren belüli csőszakasz esetén téglaépületben, egyszeri faláttöréssel három méter alatti szerelő magasság esetén érvényes, eltérő esetben a klimaszerelés ára változhat.
A klímaszerelés ára tartalmazza:
- A klíma kültéri és beltéri egységének a felszerelését, szigetelt csővezetékek összekötését, a kondenz-víz elvezetését, elektromos kábelek bekötését a készülékbe.
- A klíma vezetékek nyomvonalának kialakítását, a szükséges faláttöréssel, kábelcsatorna felszerelését, falba süllyesztett vezetékek esetén a falhornyok elkészítését.
- Beüzemelést. A beüzemelés előtt elvégezzük a nyomáspróbát, szivárgás vizsgálatot, majd a vákuumozást. A készülékhez kapott beüzemelési jegyzőkönyvet kitöltjük, érvényesítjük.
- Tájékoztatjuk a felhasználót a klíma helyes használatáról

Szakszerű klímaszerelés minőségi szerszámokkal - HILTI fúrógéppel készítjük el a falátfúrást, közben nagy teljesítményű ipari porszívóval szívjuk el a keletkezett port, így a klima szerelés minimális kosszal jár.