Ön itt jár: > Kezdőlap > Klímaszerelő

Klímaszerelő

Zöldkártyával rendelkező képesített klímaszerelő. Telefon: 06 70 611 1482

Klímaszerelő
Klíma telepítést, szerviz munkát csak regisztrált klímaszerelő szakember végezhet
A klíma vásárláskor fontos a teljesítmény kiszámítása klímaszerelő szakember segítségével, mert a rosszul méretezett klíma készülék nem a kívánt komfortérzetet nyújtja.
Budapest, és vonzáskörzetében klímaszerelő munkatársunk díjmentesen vállal helyszíni felmérést szaktanácsadást, segítséget nyújt a legmegfelelőbb klíma kiválasztásában.
Figyelembe kell venni a helyiség méreteit, tájolását, hány személy tartózkodik huzamosabb ideig a helyiségben, ügyelni kell arra, hogy a klíma beltéri egységéből kiáramló hűtött levegő milyen szögben és milyen magasságban fújja be a klíma berendezés.
A klíma kültéri és beltéri egységét összekötő csővezetéket csak klímaszerelő szakember szerelheti, mert a rendszerben áramló hűtőközeg szabadba jutását csak a megfelelően kialakított kötéssel lehet megakadályozni. A szerelés végeztével tömörségi vizsgálat szükséges, melyet a klímaszerelő vákuumozással, vagy nitrogén gázzal ellenőrizhet. Nyomáspróba után a klímaszerelő vákuumszivattyú segítségével eltávolítja a rendszerből a levegőt.
A munkafeladatok be nem tartása a klíma idő előtti meghibásodását okozhatja!
A klíma gyártó cégek garanciát, csak klímaszerelő szakember által telepített készülékekre adnak! Ha a szerelés végeztével a klímaszerelő megállapította, hogy a rendszer működésre alkalmas, a próbaüzem következik.
A próbaüzemelést /beüzemelést/ követően a klímaszerelő szakembernek tájékoztatni kell a felhasználót a klíma helyes használatáról.

A szakszerű klímaszerelés feltétele, hogy a klímaszerelő megfelelő tudással, fényképes zöldkártya igazolvánnyal, és a szereléshez szükséges speciális szerszámokkal rendelkezzen.

A rutinos klímaszerelő kiváló ötleteket és megoldásokat alkalmaz a klímaszerelés folyamán, illetve képes könnyen elhárítani a szerelés közben felmerülő problémákat.

Cégünk a legmodernebb szerszámokkal van felszerelve, hogy a munkánkat a lehető legjobb minőségben tudjuk végezni.
Klímaszerelő munkatársunk Budapest területén és vonzás körzetében ingyen vállal helyszíni felmérést és szaktanácsadást.

Elérhetőség:
Telefon: mobil 06/70/611-14-82 vonalas 06/1/397 0007
Cím: 1028 Budapest, Hidegkúti út 283

Klíma1.hu Budapest - Klíma forgalmazás - klímaszerelés - klímaszerelő