Ön itt jár: Kezdőlap > Klímák > LG klíma > LG Silence Plus PC09SQ inverteres klíma szett

LG Silence Plus PC09SQ inverteres klíma szett

LG Silence Plus PC09SQ inverteres klíma szett Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
328.930 Ft (259.000 Ft + ÁFA)
Cikkszám: lg_pc09sq
Gyártó: LG klíma
Szállítási díj: 8.000 Ft

LG Silence Plus PC09SQ inverteres klíma: Okos diagnosztika, Energiafogyasztás-kijelző, Aktív energiaszabályozás, Csendes üzemmód, Alacsony zajszint, Beépített Wi-Fi, Komfortos levegő, Négyirányú légterelés, Jet Cool gyorshűtés

lg_katalogus

LG Silence Plus PC09SQ inverteres klíma szett

DUAL Inverter Compressor™ Gyors hűtés és energiatakarékosság Egyszerű és modern kialakítás, rejtett kijelzővel
Alacsony zajszint Azonnali beállítás, kellemes levegő R32 – Nagy hatékonyságú hűtőközeg
Nemkívánt szennyezőanyagok kiszűrése Függőleges, 6 fokozatú zsaluszabályozás Kettős védőszűrő
Nyugodt alvás Automatikus tisztítás Gold Fin™
Gyors fűtés Beépített Wi-Fi SmartThinQ

Gyors hűtés és energiatakarékosság
Az inverteres kompresszor a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Az energiatakarékos üzemű frekvenciatartományban működő Dual Inverter Compressor™ emellett több energiát takarít meg, mint a hagyományos kompresszorok. Ugyanakkor a készülék messzebbre és gyorsabban fújja a levegőt.

Dual Inverter Compressor™
A hagyományos kompresszorok, a hőmérséklet állítása érdekében ki- és bekapcsolnak, ami jelentős energiafogyasztással jár. A Dual Inverter Compressor™ a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Ez a minimális ingadozás energiamegtakarítást, és kényelmesebb hűtést eredményez.

Alacsony zajszint
Az LG egyedülálló ferde-lapátozású ventilátorának és Dual Inverter Compressor™-nak köszönhetően az LG légkondicionálók alacsony zajszint mellett működnek, ami kiküszöböli a felesleges zajt, és zökkenőmentes működést tesz lehetővé.

Azonnali beállítás,kellemes levegő
A kényelem érdekében ezzel a lehetőséggel a légkondicionáló légnyílásait olyan előre beállított helyzetbe állíthatja, amellyel a levegő a szobában tartózkodó személyekkel ellentétes irányba áramlik.

R32 – Nagy hatékonyságú hűtőközeg
Élvezze a környezetbarát kényelem hűs fuvallatát. Az R32 hűtőközegnek nem csupán a hűtési indexe magasabb, mint a freontechnológiáé, hanem környezetbarátabb és biztonságosabb is nála.

Nemkívánt szennyezőanyagok kiszűrése
Az LG szűrőrendszerét úgy tervezték, hogy begyűjtse a 10 μm-t meghaladó méretű részecskéket, miközben szintén eltávolítja a levegőből az allergéneket – például a poratkákat –, hogy tisztább és egészségesebb környezetet biztosítson.

Nyugodt alvás
A lehető legnyugodtabb alvási környezet biztosítása érdekében, egyetlen gombnyomással automatikusan módosíthat 3 különböző funkciót is (közvetett légfúvás/7 órás kikapcsolás beállítása/gyengéd légfúvás és alvási idő logika).

Függőleges, 6 fokozatú zsaluszabályozás
A felhasználók 6 előre beállított pozíció közül választhatják ki a zsalu irányát, s így pontosan a kívánt irányba terelhetik a légáramlatot.

Automatikus tisztítás
A teljes körű automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és a penész kialakulását a hőcserélőn, ezáltal kellemesebb és kényelmesebb környezetet biztosít.

Gold Fin™
A Gold Fin™ technológia garantálja, hogy a felület ellenállóbb legyen a korrózióval szemben, így jelentősen megnöveli a hőcserélő élettartamát.

Gyors fűtés
A 4 utas automatikus hintáztatás a légáramot a környezethez igazítja, ami lehetővé teszi a szobákban a meleg levegő egyenletes elosztását, ezzel lehetővé téve a gyors felmelegítést.

Beépített Wi-Fi SmartThinQ
Wi-Fi funkcióval ellátott eszközök, valamint az LG exkluzív vezérlőalkalmazása segítségével bármikor, bárhonnan elérheti légkondicionálóját.

Garancia 3 év
Zajszint Beltéri 19/27/35/41 dB
Zajszint kültéri 48 dB
Hűtő teljesítmény 2,5 (0,89 - 3,7) kW
Fűtő teljesítmény 3,3 (0,89 - 4,1) kW
SEER 7,0
SCOP 4,0
Energiaosztály Hűtő / Fűtő A++ / A+
Működési hőmérséklet (fűtés) -10 – 24°C
Működési hőmérséklet (hűtés) -10 – 48 °C