Ön itt jár: Kezdőlap > Klímák > LG klíma > LG Dual Cool & Pure AP12RT inverteres klíma szett

LG Dual Cool & Pure AP12RT inverteres klíma szett

LG Dual Cool & Pure AP12RT inverteres klíma szett Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
455.930 Ft (359.000 Ft + ÁFA)
Cikkszám: lg_ap12rt
Gyártó: LG klíma
Szállítási díj: 8.000 Ft

LG Dual Cool & Pure AP12RT inverteres klíma: Ultra por érzékelő PM 1.0, Légtisztítás, Komfortos levegő, Négyirányú légterelés, Csendes üzemmód, Jet Cool gyorshűtés, Aktív energiaszabályozás, Hang- és mobilvezérlés, Beépített Wi-Fi

lg_katalogus

LG Dual Cool & Pure AP12RT inverteres klíma szett

Hűsítően tiszta 4 színű intelligens kijelző Dual Inverter Compressor™
Energiamegtakarítás Gyors hűtés Csendes működés
Gold Fin™ Függőleges, 6 fokozatú zsaluszabályozás Komfortos alvás
Automatikus tisztítás Jet Dry Gyors fűtés

Gyors hűtés és energiatakarékosság
Az inverteres kompresszor a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Az energiatakarékos üzemű frekvenciatartományban működő Dual Inverter Compressor™ emellett több energiát takarít meg, mint a hagyományos kompresszorok. Ugyanakkor a készülék messzebbre és gyorsabban fújja a levegőt.

Dual Inverter Compressor™
A hagyományos kompresszorok, a hőmérséklet állítása érdekében ki- és bekapcsolnak, ami jelentős energiafogyasztással jár. A Dual Inverter Compressor™ a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Ez a minimális ingadozás energiamegtakarítást, és kényelmesebb hűtést eredményez.

R32 – Nagy hatékonyságú hűtőközeg
Élvezze a környezetbarát kényelem hűs fuvallatát. Az R32 hűtőközegnek nem csupán a hűtési indexe magasabb, mint a freontechnológiáé, hanem környezetbarátabb és biztonságosabb is nála.

Függőleges, 6 fokozatú zsaluszabályozás
A felhasználók 6 előre beállított pozíció közül választhatják ki a zsalu irányát, s így pontosan a kívánt irányba terelhetik a légáramlatot.

Gold Fin™
A Gold Fin™ technológia garantálja, hogy a felület ellenállóbb legyen a korrózióval szemben, így jelentősen megnöveli a hőcserélő élettartamát.

Beépített Wi-Fi SmartThinQ
Wi-Fi funkcióval ellátott eszközök, valamint az LG exkluzív vezérlőalkalmazása segítségével bármikor, bárhonnan elérheti légkondicionálóját.

Garancia 3 év
SEER 6,2
SCOP 4
Hűtőteljesítmény 3,5 kW
Fűtőteljesítmény 5 kW
Folyadékcső méret 6,35 mm
Gázcső méret 9,52 mm
Hűtőközeg típusa R32