Ön itt jár: Kezdőlap > Klímák > LG klíma > LG Artcool AC09BQ inverteres klíma szett

LG Artcool AC09BQ inverteres klíma szett

LG Artcool AC09BQ inverteres klíma szett Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
467.360 Ft (368.000 Ft + ÁFA)
Cikkszám: lg_ac09bq
Gyártó: LG klíma
Szállítási díj: 8.000 Ft

LG Artcool AC09BQ inverteres klíma: Plasmaster ionizátor, Négyirányú légterelés, Jet Cool gyorshűtés, Automatikus tisztítás, Aktív energiaszabályozás, Energiafogyasztás-kijelző, Beépített Wi-Fi, Alacsony zajszint, Gold Fin bevonatú hőcserélő, Intenzív fűtés

lg_katalogus

LG Artcool AC09BQ inverteres klíma szett

DUAL Inverter Compressor™ Gyors hűtés és energiatakarékosság Egyszerű és modern kialakítás, rejtett kijelzővel
Alacsony zajszint Azonnali beállítás, kellemes levegő R32 – Nagy hatékonyságú hűtőközeg
Nemkívánt szennyezőanyagok kiszűrése Függőleges, 6 fokozatú zsaluszabályozás Kettős védőszűrő
Nyugodt alvás Automatikus tisztítás Gold Fin™
Gyors fűtés Beépített Wi-Fi SmartThinQ Plasmaster ionizátor

Gyors hűtés és energiatakarékosság
Az inverteres kompresszor a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Az energiatakarékos üzemű frekvenciatartományban működő Dual Inverter Compressor™ emellett több energiát takarít meg, mint a hagyományos kompresszorok. Ugyanakkor a készülék messzebbre és gyorsabban fújja a levegőt.

Dual Inverter Compressor™
A hagyományos kompresszorok, a hőmérséklet állítása érdekében ki- és bekapcsolnak, ami jelentős energiafogyasztással jár. A Dual Inverter Compressor™ a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Ez a minimális ingadozás energiamegtakarítást, és kényelmesebb hűtést eredményez.

Alacsony zajszint
Az LG egyedülálló ferde-lapátozású ventilátorának és Dual Inverter Compressor™-nak köszönhetően az LG légkondicionálók alacsony zajszint mellett működnek, ami kiküszöböli a felesleges zajt, és zökkenőmentes működést tesz lehetővé.

Azonnali beállítás,kellemes levegő
A kényelem érdekében ezzel a lehetőséggel a légkondicionáló légnyílásait olyan előre beállított helyzetbe állíthatja, amellyel a levegő a szobában tartózkodó személyekkel ellentétes irányba áramlik.

R32 – Nagy hatékonyságú hűtőközeg
Élvezze a környezetbarát kényelem hűs fuvallatát. Az R32 hűtőközegnek nem csupán a hűtési indexe magasabb, mint a freontechnológiáé, hanem környezetbarátabb és biztonságosabb is nála.

Nemkívánt szennyezőanyagok kiszűrése
Az LG szűrőrendszerét úgy tervezték, hogy begyűjtse a 10 μm-t meghaladó méretű részecskéket, miközben szintén eltávolítja a levegőből az allergéneket – például a poratkákat –, hogy tisztább és egészségesebb környezetet biztosítson.

Nyugodt alvás
A lehető legnyugodtabb alvási környezet biztosítása érdekében, egyetlen gombnyomással automatikusan módosíthat 3 különböző funkciót is (közvetett légfúvás/7 órás kikapcsolás beállítása/gyengéd légfúvás és alvási idő logika).

Függőleges, 6 fokozatú zsaluszabályozás
A felhasználók 6 előre beállított pozíció közül választhatják ki a zsalu irányát, s így pontosan a kívánt irányba terelhetik a légáramlatot.

Automatikus tisztítás
A teljes körű automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és a penész kialakulását a hőcserélőn, ezáltal kellemesebb és kényelmesebb környezetet biztosít.

Gold Fin™
A Gold Fin™ technológia garantálja, hogy a felület ellenállóbb legyen a korrózióval szemben, így jelentősen megnöveli a hőcserélő élettartamát.

Gyors fűtés
A 4 utas automatikus hintáztatás a légáramot a környezethez igazítja, ami lehetővé teszi a szobákban a meleg levegő egyenletes elosztását, ezzel lehetővé téve a gyors felmelegítést.

Beépített Wi-Fi SmartThinQ
Wi-Fi funkcióval ellátott eszközök, valamint az LG exkluzív vezérlőalkalmazása segítségével bármikor, bárhonnan elérheti légkondicionálóját.

Plazmaster ionizátor
A Plasmaster ionizátor egy hideg plazma elvén működő eszköz, amely ionizálja és bontja a levegőben lévő nedvességet alkotó víz molekulákat. Magas feszültséget alkalmazva a víz molekulák H+ és O2- ionokra bomlanak. Az így keletkező instabil ionok igyekeznek stabil állapotba kerülni, ezért „fürtökben” körülveszik a levegőben lévő részecskéket, majd kémiai reakciók során át H+ és OH- keletkezik. Mivel a hidroxil gyök (OH-) meglehetősen instabil, ezért a környezetében lévő organizmusoktól (vírus, baktérium) hidrogént szerez és vízzé alakul, miközben magát a káros organizmust ezzel megöli.

Garancia 3 év
Energiaosztály A++/A+
SEER 6,5
SCOP 4,0
Hűtő teljesítmény (min/névl/max) 0,89/2,5/3,7 kW
Fűtő teljesítmény (min/névl/max) 0,89/3,2/4,1 kW
Hangnyomás szint 41/35/27/19 dB
Maximális csőhossz 15 m
Kültéri méretek 717 x 483 x 230 mm
Beltéri méretek 837 x 308 x 192 mm
Működési hőmérséklet (hűtés) -10 – 48 °C
Működési hőmérséklet (fűtés) -10 – 24 °C
Folyadékcső méret 6,35 mm
Gázcső méret 9,52 mm